• Belt Conveyor Belt  Driven Air Compressor
  • DIRECT DRIVE AIR COMPRESSOR
  • Oil Free Air  Compressor

Produkte Featured

Kompresor ajri

pse na zgjodhet ne

Shih pse miliona e profesionistëve zgjidhni na. Nga historinë tonë të pasur dhe të performancës provuar në fokusin tonë në inovacion dhe teknologji.

GNGJ Brand Produkte

  • 81108111020
  • DSC_0416
  • FB_IMG_149917455165

Zhejiang Guangjin Industry Co, Ltd ndodhet në Wuyi, e cila pranë YongKong (kryeqyteti i hardware). Kjo është një ndërmarrje moderne të teknologjisë së lartë të kryer për zhvillimin, përgatitjen ...

WhatsApp Online Chat!